Mange har de siste 6 månedene opplevd redusert fotballaktivitet, samtidig som en del husstander opplever en redusert kjøpekraft grunnet hel eller delvis permitteringer.

Av den grunn ønsker Austrått IL Fotball å få med oss flest mulig av de barna som ikke skal vekk i høstferien - til lavest mulig pris (gratis) De som skal vekk deler av ferien og dermed bare kan delta 3 dager vil få en 62,5% subsidiering (rabatt). Vi ønsker prioritere gratis fotballskole for dem som er hjemme hele høstferien, derfor 100% rabatt for de som ønsker delta 5 dager.

Vi vil også benytte anledningen til å gi enda flere ungdommer og unge voksne i vår bydel jobberfaring gjennom å være med å bidra på vår fotballskole denne uken - en mulighet for å gi mange ungdommer en flott mulighet til arbeidserfaring - med veiledning fra vår daglig leder (også utdannet trenerveileder).

 

Vi tilbyr til sterkt rabatterte priser:

-5 dager fotballskole GRATIS for alle barn i Austrått bydel (Austråttspillere eller går på iglemyr/austrått barneskole)

-3 dager fotballskole til 300,- (62,5% rabatt) for alle barn i Austrått bydel (Austråttspillere eller går på iglemyr/austrått barneskole)

-Barnepass før/etter fotballskolen for 200,- / 300,- for 3 / 5 dager (kan levere barna hos oss 08:00 og hente senest 16:00) Deltakerne på barnepass får en matbit etter fotballøktene hver dag (i tillegg til lunsj mellom øktene)

*Alle som melder seg på fotballskolen innen påmeldingsfristen vil motta fotballskole t-skjorte i rett størrelse. Kan ikke garanteres de som kommer i "siste liten"

MAX 100 plasser som får rabatter!

 

PÅMELDINGSFRIST for garantert plass: Tirsdag 22.september (1.5 uke før høstferien)

Påmeldingslink: https://www.superinvite.no/#/invitation/3aaa3db6a8983226601cac5dde15a26b

 

MÅLGRUPPE: Alle medlemmer i Austrått IL, barn som går på Austrått/Iglemyr skole og/eller bor i Austrått bydel født 2014-2007.

 

Spørsmål? Send en mail til daglig.leder@austraattil.no eller mob: 93636258

 

...se invitasjon i vedlegget for mer informasjon:)